fredag 5 december 2008

much to long now..

Mycket har hänt, lite har sagts.
Förra helgen vart det fest i Uppsala, det blev reunion, minkpälsar, brakad rygg och allmänt nice.
Mitt första stopp var hos Carro där vi käkade middag och socialiserade, vid middagen gav jag mig på en gammal vän som nu blivit en fiende nämligen vitt vin.
Smakar som det förtjänar men jag känner nu att jag är redo att försöka bli sams och det gick bra till en början men jag tror allt att det va den som gav mig visset huvud morgonen därpå.
Min visit hos Carro hann tyvärr inte bli så lång men vi skulle ju ses snart igen eftersom jag skulle ta mig hem själv mitt i natten men så blev inte fallet.

På väg från bussen hem till grabbarna började jag diskret sätta på mig min minkpäls, rävpäls och minkmössa för att göra entré på festen med samhällsklasstema med hopp om att ingen djurrätts aktivist var närvarande.
Istället öppnar stekarn Henrik dörren full och glassig med systemets billigaste bubbel och försöker hävda att den guldiga etiketten minsann gör den dyrbar och inget annat skulle påstås.
Henrik var inte den ända med cashflow den kvällen utan även hela vårt kollektiv.
Chma som var en untouchable adelsman med monkel och hela kittet och Nisse var en shejk med en liten kamel under armen.
Kvällen blev lyckad med reunion, trevligt folk, staropramen, trånga stunder på en ölfylld balkong och lite cigarr för att fira livet som adelsman och östermalmskärring.
När benen hade börjat vika sig så tänkte jag att det var dags att åka hem och väcka Carro, problemet var bara att jag inte visste hur jag skulle ta mig hem och fick inget direkt svar från någon och jag själv var väl inte den mest lyhörda.
Jag tog den sista utvägen och frågade Henrik som befann sig i en slags fyllepsykos om vägen hem och det ända jag fick som svar var ett långt mmmande och denna gång fattade jag att det inte var det norrländska svar på det mesta utan svar från en sovande fyllekaja.
Detta resulterade i att dela på brutalt obekväm soffa som ganska snabbt brakade min rygg och efter en kort skattjakt somnade jag på ett kallt golv med huvudet mysandes vid Chmas fötter.
På morgonen fick jag höra fylle-Nils skrapiga dagen efter röst, efterlängtat och värt!

När jag kommit hem igen var det bara upp tidigt till Ikea morgonen efter, fortfarande trött och sliten men här skulle det lastas möbler.
Allt gick smidigt och hela denna veckan har jag i princip ägnat mig åt montera, måla och dekorera. Mitt rum börjar nu ta form men jag är inte färdig ännu och imorgon blir det till att måla min hylla och fixa med tavlor och fotografier.

"denna färg brummar som en humla i mitt bröst"

xxx Ernst

Inga kommentarer: